Καλωσήρθες! Πρώτη σου φορά εδώ;

Το Φοιτηtips είναι ένα blog που εξελίχθηκε ταυτόχρονα με μια πραγματική φοιτητική ζωή - οπότε έχει αλλάξει θεματολογία αρκετές φορές. Σήμερα, σκοπός του είναι να αποτελεί έναν διαχρονικό οδηγό για ότι αφορά τη (φοιτητική) ζωή μεταξύ των 18-25 χρονών.

Αν βρέθηκες εδώ από κάποια τυχαία αναζήτηση, ίσως να χρειάζεσαι κάποια βοήθεια.

Τα άρθρα, γενικότερα, χωρίζονται σε πολύ πρακτικά ("πως να...") και σε πιο φιλοσοφικά. Παρακάτω, μαζεύω για σένα, μερικά από τα (κατά τη γνώμη μου) καλύτερα.


Η τελευταία σειρά άρθρων του Φοιτηtips, ήταν το "ημερολόγιο ενός πτυχίου", όπου περιέγραφα τους τελευταίους μήνες της ζωής μου στα Γιάννενα, μετά την αλλαγή μου από "αιώνιος φοιτητής" στο ακριβώς αντίθετο. Τα έξι άρθρα της σειράς, είναι τα εξής:

Αν ψάχνεις για ιδέες και σκέψεις πάνω στη φιλοσοφία του "πως να ζήσεις μια τέλεια (φοιτητική) ζωή", ρίξε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα:


Αν ψάχνεις για λύσεις σε πρακτικά θέματα, ίσως να σε αφορά ένα από τα παρακάτω άρθρα:


Υπάρχουν, όμως, και άρθρα που ξεκίνησαν από πιο δικά μου, προσωπικά θέματα:


Θέλεις να μάθεις περισσότερα για την πόλη όπου σπουδάζεις; Ρίξε μια ματιά στους Οδηγούς Φοιτητούπολης:


Μήπως δεν βρήκες κάτι που σε ενδιαφέρει;

Ίσως να πρέπει να ψάξεις το Φοιτηtips μόνος σου - δεν είναι τα πάντα σε αυτή τη λίστα.

Μήπως έχεις κι εσύ κάποια ιδέα για ένα υπέροχο άρθρο; Αν θέλεις να μου πεις οτιδήποτε μπορείς να επικοινωνήσεις κατ' ευθείαν μαζί στο email μου.

Γιατί να μην διαβάσω το Φοιτηtips;

Aν πραγματικά δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, σου προτείνω και πάλι να ασχοληθείς με κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Μόνο αν θεωρείς πως δεν χάνεις κάποια πολύτιμη ευκαιρία από τη ζωή σου, φάε τον χρόνο σου εδώ και άσε το δικό σου κομμάτι στα comments. Αλλά στην τελική, ο σκοπός του Φοιτηtips είναι να ζήσεις τη (φοιτητική) ζωή σου καλύτερα - είτε διαβάσεις το blog, είτε όχι.

*Ευχαριστώ τον Merlin Mann για την ιδέα αυτής της σελίδας.